https://babyurock.com

Grand Opening -20% σε όλα τα βαπτιστικά ρούχα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Γενικές Πληροφορίες

Η www.babyurock.com είναι η επίσημη ιστοσελίδα και το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επώνυμης μάρκας βαπτιστικών ρούχων και αξεσουάρ Baby U Rock, η οποία ανήκει στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι. – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» (εφεξής εταιρεία) με έδρα την Ερεχθείου 63, Κορυδαλλός, ΑΦΜ 998573984, ΔΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΝΙΚΑΙΑΣ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), τηλ 210-4327597.

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς διότι η περαιτέρω πλοήγηση και χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με το σύνολο των όρων της εταιρείας. Σε περίπτωση διαφωνίας ή επιφύλαξή σας για το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] πριν την πλοήγησή σας ή/και την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς θεωρείται ανεπιφύλακτη.

2. Γενικοί Όροι

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, servicemarks, tradedress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/ επισκέπτη (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του www.babyurock.com και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του www.babyurock.com καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/ καταναλωτή/επισκέπτη να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του www.babyurock.com. Ο χρήστης/καταναλωτής/ καταναλωτής αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του μας.

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

3. Περιγραφή λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί μέσα στην ιστοσελίδα www.babyurock.com προβάλλει και πωλεί τα προϊόντα με την επωνυμία BabyURock. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο www.babyurock.com και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.

4. Τρόποι Πληρωμής

Με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard ή American Express και χρεωστικές.
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Visa, MasterCard ή American Express, ή της χρεωστικής σας κάρτας που έχετε δηλώσει και γίνεται δεκτή από το ηλεκτρονικό σύστημα χρέωσης της Τράπεζας Πειραιώς. Παρόλο που συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας κατά την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό σύστημα χρέωσης της Τράπεζας Πειραιώς, η χρέωσή πραγματοποιείται την ημέρα αποστολής των προϊόντων προς εσάς ή 6 ημέρες μετά την συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτα σας. Ο περιορισμός των 6 ημερών επιβάλλεται από τραπεζική πολιτική βάσει της οποίας τα χρήματα μιας κάρτας δεσμεύονται για διάστημα 7 ημερών. Όταν πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να παραλαμβάνετε αυτοπροσώπως τα προϊόντα που αφορά η πληρωμή μέσω κάρτας και να επιδεικνύετε την ταυτότητά σας στον μεταφορέα.

Β. Πληρωμή μέσω Paypal
Το PayPal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά. Είναι διαθέσιμο σε πάνω από 190 χώρες και επιτρέπει πληρωμές σε 21 νομίσματα, καθιστώντας το μία ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Πελάτες που διαθέτουν ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους με πληρωμή μέσω Paypal, μπορούν να επιλέξουν την επιλογή ‘Πληρωμή μέσω Paypal’ κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής. Νέοι PayPal πελάτες θα ανακατευθυνθούν προς τον ιστότοπο του PayPal για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και εν συνεχεία θα μπορούν να επιλέξουν την ‘Πληρωμή μέσω PayPal’. Όσοι εγγράφονται για λογαριασμό Paypal θα πρέπει να αποδεχθούν/υπογράψουν σχετικό συμφωνητικό χρεώσεων με το οποίο θα επιτρέπεται σε εμπορικές εταιρείες να αντλούν τις πληρωμές τους απ’ ευθείας από το Paypal. Μόνο τότε οι πελάτες θα είναι σε θέση να έχουν πληρωμές για τις αγορές που πραγματοποιούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα εμπορικών εταιρειών. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις του Paypal σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Paypal.

Γ. Με αντικαταβολή
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε με μετρητά για τα παραληφθέντα προϊόντα στον ταχυμεταφορέα με την ισχύουσα χρέωση.

Δ. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας και να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο fax 210-5624375 ή στο email [email protected]

Eurobank

ΙΒΑΝ: GR1302601070000250200643669

Λογ/σμός: 0026.010.725.0200.643.669

Εθνική

ΙΒΑΝ: GR13 0110 6350 0000 6354 4001 199

Λογ/σμός: 635/440011-99

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR26 0172 1050 0051 0507 1147 848

Λογ/σμός: 5105 071147 848

5. Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Αποστολές και παραδόσεις Δεδομένου ότι τα προϊόντα της συλλογής Baby U Rock είναι χειροποίητα και απαιτείται χρόνος για την παραγωγή τους, από την στιγμή που καταχωρείται η παραγγελία σας στο σύστημά μας και εντός 24 ωρών, πρόκειται να λάβετε ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας (minimum χρόνος παράδοσης 6 εργάσιμες ημέρες).

Για την παράδοση των παραγγελιών η εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών.

Για την αποστολή της παραγγελία σας δεν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς.

6. Πολιτική Επιστροφών

Α. Μπορείτε να επιστρέψετε μόνο τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Β. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει ανοιχτεί η αρχική του συσκευασία.

Γ. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή θα πρέπει είτε να αποστείλετε e-mail στο [email protected] με το αίτημα σας στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 210-4327597 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00. Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ», Ερεχθείου 63, Κορυδαλλός, 18121.

Δ. Τα χρήματα θα σας αποδοθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβή των προϊόντων από εμάς.

Ε. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη, εκτός εάν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, oπότε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής βαρύνουν το www.babyurock.com.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που έχετε αγοράσει και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. ελαττωματικό εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Αξιώσεις – Διαμαρτυρίες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το www.babyurock.com, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 210-4327597.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο πλαίσιο της διενέργειας των συναλλαγών σας και της επικοινωνίας μας μαζί σας, τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από το www.babyurock.com για την ολοκλήρωση και την εκτέλεση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εξυπηρέτηση τυχόν αιτημάτων σας, καθώς και την αποστολή σχετικών ενημερωτικών μηνυμάτων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

Ανά πάσα στιγμή είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά καθώς και να αιτηθείτε την άμεση διαγραφή τους. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας εκ των άρθρων 11- 13 του ν. 2472/1997.

Η εταιρεία διατηρεί τα στοιχεία σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας ή/και για όσο χρόνο εκτελείτε συναλλαγές μαζί μας. Όλα τα στοιχεία διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφείτε από χρήστης ή/και ολοκληρώσετε την συναλλαγή μαζί μας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται είτε ανταλλάσσονται σε τρίτους. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Η εταιρεία ακολουθεί απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις.

8. Cookies Policy

Τα Cookies είναι μικρά ηλεκτρονικά αρχεία, συνήθως αποτελούμενα από γράμματα και αριθμούς, τα οποία αποστέλλονται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο. Στο www.babyurock.com χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Τα Cookies διατηρούν πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του www.babyurock.com, χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο & Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και για όλες τις ενδεχόμενες διαφορές, αρμόδια είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας.

Τελευταία ενημέρωση:17/7/2014.